Apa születik

2010-ben meghoztam életem legfontosabb döntését. Ez arról szól, hogyan viselem a következményeit. A blogot a gyermekeimnek írom, majd egyszer megmutatjuk nekik.

E-mail

Ha megmondanád a magadét, vagy van egy jó tipped: apaleszek @ freemail.hu

Utolsó kommentek

  • : @kacsa.: Maximálisan egyetértek a hozzászólásoddal. (2017.01.20. 03:52) Születésnapok
  • : @Pic: Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Az egyszerűbb sok esetben több. (2017.01.20. 03:50) Születésnapok
  • Bryan Beersworth: @Hizdahr zo Loraq: Ettől aztán ne, lesznek ennél cifrább sztorik is, mindig az a lényeg, hogy tudj... (2017.01.19. 14:50) Születésnapok
  • kacsa.: @sony: Lehet, azóta változott a világ, de nekem soha nem szerveztek a szüleim születésnapi zsúrt, ... (2017.01.19. 14:23) Születésnapok
  • neduddgi99: @Kovácsné: Tökéletesen igazad van, érdemes megnézni az "Aranyélet" első évadád, az tökéletes korra... (2017.01.19. 14:16) Születésnapok
  • Utolsó 20

Minden idők leghülyébb szülője

2012.09.05. 08:23 Bryan Beersworth

Lehet valaki nagyon hülye, mindenki azt csinál magával amit csak akar, de ilyet, amit ez a címeres barom csinált én még nem láttam. 

Helyszín egy állatkert. Adott egy anyuka és egy apuka, akik egy ötéves forma kislányt nevelnek. Van egy rajzfilm, amiben egy majom a Julien király, ezt a mesét a kislány látta. Az ő ötéves logikája szerint ha a majom ott aranyos, akkor élőben is az. A majom a ketrecben ételre vár, ezért lejön a földre, közel a kerítéshez, így az idióták nem látják a táblát, amin ez szerepel: Veszélyes állat. Maguktól, tudniillik nem fogják fel ezt. 

A majomnak társai vannak, egy potya falat reményében ők is közel jönnek a kerítéshez. A gyerekek sikítanak, mert közel jött Julien király, és jajj, mekkora farka van. A szülők közel engedik a gyereket a kerítéshez, de amelyiknek van cseppnyi esze (nekem) fogják a kölök mindkét kezét, nehogy benyúljon az állathoz. A majmoknak valaki kaját dobál be, erre öten, hatan lökdösik már egymást a kerítésen belül. A genetikai majmok az egyik, a szellemi majmok a másik oldalon tobzódnak. 

És jön a kislány, aki az apja biztatására benyúl a kerítésen, hogy megsimogassa Julien királyt. A majom megijed, nincs ehhez szokva, elugrik. Az alfa hím megvédi, két mancsával megfogja a kislány csuklóját, és amilyen erősen csak tud, beléharap. 

Iszonyú sikoltás hallatszik. 

A hülye szülő próbálja vigasztalni az üvöltő gyerekét, pánikba esik és nyomkodja a sebet, mintha kígyó harapott volna a gyerekbe. A gyerek hisztérikus üvöltését hallva a többi szülő - köztük én is - akaratlanul is szorosabban fogja a gyerekét, és összenézve ítéli el ezt a hülyét, aki persze másra hárítaná a felelősséget: a majomra és az állatkertre, mert nem igaz, hogy ilyen hülye majmokat kell ketrecben tartani és egyébként is, miért nem írják ki, hogy harap ez a hülye majom. 

Kiírták, te degenerált állat. Te majom. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apaszuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr94736118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása