Apa születik

2010-ben meghoztam életem legfontosabb döntését. Ez arról szól, hogyan viselem a következményeit. A blogot a gyermekeimnek írom, majd egyszer megmutatjuk nekik.

E-mail

Ha megmondanád a magadét, vagy van egy jó tipped: apaleszek @ freemail.hu

Utolsó kommentek

  • Lady Scarlett: @kacsa.: Maximálisan egyetértek a hozzászólásoddal. (2017.01.20. 03:52) Születésnapok
  • Lady Scarlett: @Pic: Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Az egyszerűbb sok esetben több. (2017.01.20. 03:50) Születésnapok
  • Bryan Beersworth: @Hizdahr zo Loraq: Ettől aztán ne, lesznek ennél cifrább sztorik is, mindig az a lényeg, hogy tudj... (2017.01.19. 14:50) Születésnapok
  • kacsa.: @sony: Lehet, azóta változott a világ, de nekem soha nem szerveztek a szüleim születésnapi zsúrt, ... (2017.01.19. 14:23) Születésnapok
  • neduddgi99: @Kovácsné: Tökéletesen igazad van, érdemes megnézni az "Aranyélet" első évadád, az tökéletes korra... (2017.01.19. 14:16) Születésnapok
  • Utolsó 20

Tíz dolog, amiért a bölcsőde olyan, mint a börtön

2013.10.03. 22:47 Bryan Beersworth

Lili május óta jár bölcsibe. Szereti, okosodik, fejlődik, de minden nap amikor viszem, vagy érte megyek eszembe jut, hogy ez az intézmény sok szempontból ugyanolyan mint az, ahol gazfickókat őriznek bezárva. C-vel összegyűjtöttük miért.

  1. Rácsok vannak az ajtókon, ablakokon, nehogy valamelyik hiperaktív kétéves Supermennek képzelje magát és leugorjon. Az, hogy fel sem érik a párkányt senkit sem érdekel.
  2. Minden nap séta van az udvaron, de ha esik az eső, csak a teraszon mehetnek körbe-körbe.
  3. Azt kell csinálni és akkor, amikor mondják. Alvás, evés, ivás, játék vezényszóra.
  4. Beszélőre csak külön engedély birtokában lehet menni, reggel leadod a gyereket, délután mész érte. Napközben  ne kukucskálj.
  5. Az elektromos kapu ugyanolyan hangot ad ki, mint a börtönös filmekben a nyíló zárka ajtaja.
  6. Erőszak mindenhol, csak itt nincs bökő, harapás van. De az itt is mindennapos.
  7. Pillanatok alatt kialakul az erősorrend. A lúzerek összekuporodnak a sarokban és reszketve várják a nap végét, az erősek azzal játszanak amivel akarnak. A nyomiknak a maradék jut.
  8. A zárkából csak felügyelettel lehet kimenni, és oda gyorsan vissza kell menni.
  9. A gyerekek a rácsba kapaszkodva nézik, mi mindent rejt a külvilág.
  10. Mindenki örül, amikor szabadul. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apaszuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr965550746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása