Apa születik

2010-ben meghoztam életem legfontosabb döntését. Ez arról szól, hogyan viselem a következményeit. A blogot a gyermekeimnek írom, majd egyszer megmutatjuk nekik.

E-mail

Ha megmondanád a magadét, vagy van egy jó tipped: apaleszek @ freemail.hu

Utolsó kommentek

  • : @kacsa.: Maximálisan egyetértek a hozzászólásoddal. (2017.01.20. 03:52) Születésnapok
  • : @Pic: Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Az egyszerűbb sok esetben több. (2017.01.20. 03:50) Születésnapok
  • Bryan Beersworth: @Hizdahr zo Loraq: Ettől aztán ne, lesznek ennél cifrább sztorik is, mindig az a lényeg, hogy tudj... (2017.01.19. 14:50) Születésnapok
  • kacsa.: @sony: Lehet, azóta változott a világ, de nekem soha nem szerveztek a szüleim születésnapi zsúrt, ... (2017.01.19. 14:23) Születésnapok
  • neduddgi99: @Kovácsné: Tökéletesen igazad van, érdemes megnézni az "Aranyélet" első évadád, az tökéletes korra... (2017.01.19. 14:16) Születésnapok
  • Utolsó 20

Csípős csirkeszárny, harapós hangulat

2010.08.10. 21:03 Bryan Beersworth

 Kezdjük a legfontosabbal: nőgyógyászt keresünk, a régi nem fogad, a most kinézett pedig közölte, hogy szeptemberig szabadságon van, keressük utána. Nekünk valahogy nincs annyi időnk, szóval, most nem egyszerű a helyzet. C hangulatingadozásai és farkaséhsége mutatja, hogy valami zajlik benne. 

Ha a KFC csípős csirkeszárnya korlátlan mennyiségben állna rendelkezésre, akkor minden bizonnyal emelniük kellene a napi termelési mennyiséget, hogy kielégítsék egy kismama ilyen irányú éhségét. Vizet fogyasztunk rendesen, a kedvenc a nagy pohár, fele hűtött, másik fele nem. Bubi nincs. A kávéról nehezen tudunk lemondani, a cigiről talán könnyebben megy, legalábbis jelen állás szerint, de a kávé cefet ragaszkodik C reggeleihez. Ismerve, milyen csodafinomat főz, nem is csodálom. Hamarabb tenném le a lantot, mint a reggeli kávéját. Állandóan éhségre panaszkodik, viszont az étteremben sem a levest, sem a főételt, sem a desszertet nem tudta megenni, ma is megmaradt a vacsora egy része, ezt a részét a dolgoknak nem értem, ha én éhes vagyok, a betonoszlopot is meg tudom enni. Maradék nélkül. 

Azt mondja, még mindig nem érez semmit, ez nem meglepő, én azonban látom rajta a változást, különösen a viselkedésében. A hangulatváltozást nehezen fogom viselni, ezt már most látom, az apróbb-cseprőbb dolgokon eddig is kiakadt, hol okkal, hol kevesebbel, de úgy tűnik, ez súlyosbodni fog, türelmesnek kell lennem, de meg kell találni azt a határt, ameddig hallgatok, és amikor rászólok, hogy most már elég. 

Összességében tök aranyos, azt sem tudja néha hol van, a szagokat nem bírja, büdös volt a buszon és az aluljáróban is, szerinte, (jó reggelt Szívem, ott húsz éve büdös van... :D) a McDonald's környékére sem megyünk a szagok miatt, jópofa. Amikor beül mellém az autóba, azonnal elteszi az illatosítót, mert az is büdös, a parfümöm is büdös, kíváncsi vagyok, fog-e ez változni, vagy így marad. 

Szeretkezni viszont nincs kedve. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apaszuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr32222442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása