Apa születik

2010-ben meghoztam életem legfontosabb döntését. Ez arról szól, hogyan viselem a következményeit. A blogot a gyermekeimnek írom, majd egyszer megmutatjuk nekik.

E-mail

Ha megmondanád a magadét, vagy van egy jó tipped: apaleszek @ freemail.hu

Utolsó kommentek

  • : @kacsa.: Maximálisan egyetértek a hozzászólásoddal. (2017.01.20. 03:52) Születésnapok
  • : @Pic: Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Az egyszerűbb sok esetben több. (2017.01.20. 03:50) Születésnapok
  • Bryan Beersworth: @Hizdahr zo Loraq: Ettől aztán ne, lesznek ennél cifrább sztorik is, mindig az a lényeg, hogy tudj... (2017.01.19. 14:50) Születésnapok
  • kacsa.: @sony: Lehet, azóta változott a világ, de nekem soha nem szerveztek a szüleim születésnapi zsúrt, ... (2017.01.19. 14:23) Születésnapok
  • neduddgi99: @Kovácsné: Tökéletesen igazad van, érdemes megnézni az "Aranyélet" első évadád, az tökéletes korra... (2017.01.19. 14:16) Születésnapok
  • Utolsó 20

Anya esküvői ruhája

2011.02.06. 22:51 Bryan Beersworth

Kilenc van csak belőle, ebből egy az övé, és nagyon szép. Alig egy órát állt csak a próbafülkében egy üzletben, és olyan harminc percet egy másikban, fehérneműért. De megérte, gyönyörű lesz, hihetetlen jól áll neki, és számára nagyon fontos, hogy különleges ruhája legyen. 

Nem is akartuk megvenni, sem az övét, sem az én zakómat, de megláttuk, és egy percet sem vitatkoztunk azon, hogy meg kell venni, és kész. Kerül, amibe kerül. Anyáét a Lövőház utcában láttuk, a bolt nevét nem is tudom. Felpróbált még négyet-ötöt, de egyik sem volt közel sem olyan különleges, mint amit megvettünk. 

Kapott hozzá egy harisnyát is, a cipőt már kinézte, kíváncsi vagyok, a nagy hármas kihagyhatatlan tagja, a táska mikor kerül elő. De azt is megkapja, a világ legszebb kismamája, teljesen oda vagyok érte, angyalian gömbölyödik, persze, hogy szívesen öltöztetem. 

Egyébként is, az elmúlt néhány hónap után - még nem vagyunk túl a tragédián, tegnap este is zokogott elalvás előtt - mindenféle kényeztetés jár neki. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apaszuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr502643343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása