Apa születik

2010-ben meghoztam életem legfontosabb döntését. Ez arról szól, hogyan viselem a következményeit. A blogot a gyermekeimnek írom, majd egyszer megmutatjuk nekik.

E-mail

Ha megmondanád a magadét, vagy van egy jó tipped: apaleszek @ freemail.hu

Utolsó kommentek

  • : @kacsa.: Maximálisan egyetértek a hozzászólásoddal. (2017.01.20. 03:52) Születésnapok
  • : @Pic: Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Az egyszerűbb sok esetben több. (2017.01.20. 03:50) Születésnapok
  • Bryan Beersworth: @Hizdahr zo Loraq: Ettől aztán ne, lesznek ennél cifrább sztorik is, mindig az a lényeg, hogy tudj... (2017.01.19. 14:50) Születésnapok
  • kacsa.: @sony: Lehet, azóta változott a világ, de nekem soha nem szerveztek a szüleim születésnapi zsúrt, ... (2017.01.19. 14:23) Születésnapok
  • neduddgi99: @Kovácsné: Tökéletesen igazad van, érdemes megnézni az "Aranyélet" első évadád, az tökéletes korra... (2017.01.19. 14:16) Születésnapok
  • Utolsó 20

Lányom, aludj, amíg még tudsz

2011.08.17. 21:36 Bryan Beersworth

Csillagom, tudod te milyen az, amikor nem tudod kialudni magad? Amikor úgy, de úgy lustálkodnál még reggel, de nem lehet, mert dolog van? Még nem tudod, így nyilván nem is érdekel mindez, amikor hat után felvered a teljes családot.
 
Egyre korábban kelsz. Az első időszakban kilencig simán aludtál, mostanában ez nincs így. Továbbra is elalszol nyolc után, (tök jó, mert pihi van esténként, ami mostanában nagyon rám fér, rengeteget kell dolgoznom odabent) hajnalban négy körül egyszer eszel, de hat után, fél hét körül felébredsz, és teli szájjal vigyorogva jelzed, hogy neked márpedig nincs kedved tovább aludni. Hétköznap, amikor megyek dolgozni anyád néha maga mellé vesz a mi ágyunkba, és úgy alszotok tovább, de gyakoribb az, amikor mindketten felkeltek - te mész a szőnyegedre, anya próbál kávézni, és indítjátok a napot, ami végére érek haza. 
 
Normális esetben hat körül itthon vagyok, jön a szokásos séta a parkban, fél nyolc előtt pár perccel érünk haza, kis játék, (reptetlek, két kézzel a fejem fölé tartalak, és leengedlek az arcomhoz, és adok egy puszit - imádod, mindig mosolyogsz) majd fürdés, ami alatt a szerepem kicsit megváltozott. Korábban asszisztáltam anyának, de maradék időben néztelek benneteket, mostanában pörgőssebb lett a dolog. Anyád levetkőztet, kitörli a valagad, beolajoz, közben én behozom a kádat, ha marad idő beteszem a szoptatós párnát, a szundikendődet, a cumidat, amit általában el is mosok NUK mosószerrel, amit külön neked vettünk. Anya csak akkor fürdet, ha hajat mosunk, a többi az enyém, lassan nem férsz bele az IKEA-ban vett kiskádba, akkora lettél. Megfürdetlek, mész a pelenkázóra, betakargatlak, összenevetünk, és ezt mondjuk: bugyola, bugyola, erre is vigyorogsz. Anya percei jönnek, megtörölget, bepelenkáz, jön a hintőpor a kezemből, majd felöltöztet. Én a hintőporos kezem megmosom a kiskádadban, és kiviszem. Előkészítek mindent a lefekvéshez, mostanában még az ingemet is kihozom, ne reggel kelljen, elteszem a kád állványát, mire ezzel végzek, anya végez az öltöztetéssel is. Kapsz egy nagy puszit, vigyorogsz, anya leül veled az ágyra, és amikor bekapod a cicit rendesen, és leoltom a villanyt. Snitt, alvás van reggelig. 
 
Aztán itt jön az, hogy korábban kelsz. Nem frankó. Hétköznap nem érdekel, hat után kelek, de hétvégén néha marha jól esne egy fél tízig alvás az egész heti bolondokháza után. Szóval lécci, aludj tovább. Mit szólnál ahhoz, ha vennénk neked egy új táskát? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apaszuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr583161198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása