Apa születik

2010-ben meghoztam életem legfontosabb döntését. Ez arról szól, hogyan viselem a következményeit. A blogot a gyermekeimnek írom, majd egyszer megmutatjuk nekik.

E-mail

Ha megmondanád a magadét, vagy van egy jó tipped: apaleszek @ freemail.hu

Utolsó kommentek

  • : @kacsa.: Maximálisan egyetértek a hozzászólásoddal. (2017.01.20. 03:52) Születésnapok
  • : @Pic: Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Az egyszerűbb sok esetben több. (2017.01.20. 03:50) Születésnapok
  • Bryan Beersworth: @Hizdahr zo Loraq: Ettől aztán ne, lesznek ennél cifrább sztorik is, mindig az a lényeg, hogy tudj... (2017.01.19. 14:50) Születésnapok
  • kacsa.: @sony: Lehet, azóta változott a világ, de nekem soha nem szerveztek a szüleim születésnapi zsúrt, ... (2017.01.19. 14:23) Születésnapok
  • neduddgi99: @Kovácsné: Tökéletesen igazad van, érdemes megnézni az "Aranyélet" első évadád, az tökéletes korra... (2017.01.19. 14:16) Születésnapok
  • Utolsó 20

Aktualitások

2011.02.02. 00:57 Bryan Beersworth

Lili, van most egy sorozat, aminek az a címe, hogy így jártam anyátokkal. A lényege, hogy egy srác visszaemlékszik a fiatalkorára, és elmeséli a gyerekeinek, mi történt, amikor ő megismerkedett az anyjukkal. Mostantól úgy írom ezt a blogot, mintha neked mesélnék. Most elregélem, hogy néz ki a lakásunk életed 31. hetében.  

Tényleg csak néhány szóban, mert anya felébredt (0:47, 2011. 02. 02.) és ha te is felébredsz rugdosni fogsz, anya nem alszik, holnap nyűgös lesz, és apát veszi elő, ez senkinek sem jó. 

A lakás úgy néz ki, mint egy raktár. Tele vagyunk szatyrokkal, ruhákat, és általam nem ismert bizbaszokat kerülgetünk a nappaliban, és szépen lassan a hálószobában is. Babakocsi, mózeskosár, hordozó van, egyben vettük meg a hármat 75 ezer forintért, jó vásár volt. Kiságyat kapunk, pelenkázó feltétet vettünk, (5 ezer) nem külön bútorként vettük meg, drága lett volna. Kell még egy komód és egy szekrény. Kell néhány apróság, de van már rengeteg ruha, van ágyneműd, (teljes garnitúra 10 ezer) kiskádad, hozzá állvány, (kettő együtt kábé hatezer) csörgő-forgó a kiságyba, (nyolcezer, volt tizenötért is...) és van sok bizbasz, aminek a feléről nem tudom, micsoda. Van mérlegünk, hogy mennyit ettél, és van még az asztalon sok minden, de a feléről tényleg nem tudom, mire jó. Majd belejövök idővel.

Ami most fontos nekünk, az a festés, a nappalit akarjuk kifestetni érkezésed tiszteletére, és kicseréltetjük az ablakot, nagyon jön be rajta a hideg. Átrendezzük a bútorokat, anyád akar egy új kanapét is. Ma este arról beszélgettünk, hogy vitessük el a régit (nagyapád felújítja) és ne legyen, amíg nincs új. Nekem ez nem tetszik, mert nem tudunk hová leülni, anyád úgy gondolja, hogy van egy kényelmes székünk, és majd arra ül. Aha, itthon van egész nap, és van egy széke, amire leül, egy hét után hülyét kapna, hidd el nekem, kislányom, egész hétvégén kanapét néznénk, míg nem találunk egyet, ami azonnal elvihető.

Jól állunk a beszerzéssel, de a festés, az ablak, és a kanapé nagy kiadások, ezért két-három ezer forintos tételeken gondolkodunk, megvegyük-e, igyekszünk felelősségteljesen gondolkodni, ahogy egy ilyen szép, és okos lány szüleihez illik.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apaszuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr1002632438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása