Apa születik

2010-ben meghoztam életem legfontosabb döntését. Ez arról szól, hogyan viselem a következményeit. A blogot a gyermekeimnek írom, majd egyszer megmutatjuk nekik.

E-mail

Ha megmondanád a magadét, vagy van egy jó tipped: apaleszek @ freemail.hu

Utolsó kommentek

  • : @kacsa.: Maximálisan egyetértek a hozzászólásoddal. (2017.01.20. 03:52) Születésnapok
  • : @Pic: Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Az egyszerűbb sok esetben több. (2017.01.20. 03:50) Születésnapok
  • Bryan Beersworth: @Hizdahr zo Loraq: Ettől aztán ne, lesznek ennél cifrább sztorik is, mindig az a lényeg, hogy tudj... (2017.01.19. 14:50) Születésnapok
  • kacsa.: @sony: Lehet, azóta változott a világ, de nekem soha nem szerveztek a szüleim születésnapi zsúrt, ... (2017.01.19. 14:23) Születésnapok
  • neduddgi99: @Kovácsné: Tökéletesen igazad van, érdemes megnézni az "Aranyélet" első évadád, az tökéletes korra... (2017.01.19. 14:16) Születésnapok
  • Utolsó 20

Ó ó ó ó ó, vakációóóóóóóó

2011.07.13. 11:48 Bryan Beersworth

Ma Keszthelyre megyünk, esetleg Tihanyba, egy óra múlva indulunk, de anyád már siettet.

Ülök a kanapén, a terasz ablakán keresztül látom a Balatont, te a puha szőnyegeden fekszel a nappaliban. Napok óta felkelsz hajnali ötkor, és vigyorogsz teli szájjal, mint aki kialudta magát. Kapsz enni, utána visszaalszol. Apa és anya reggel hét és kilenc körül kel, és tízkor, éjfélkor fekszik, miután te legkésőbb fél kilencre elalszol, van pár óránk, amit közösen tudunk eltölteni. 

Mióta megszülettél, tegnap volt az első nap, amikor nem fürdettünk meg. Balatonfüreden voltunk, vacsoráztunk, kávézunk, és eltelt rajtunk az este, fél kilenckor értünk haza, amikor te már aludni szoktál - nem akartunk felidegesíteni, így nem fürödtél, talán kibírod. 

Egyszóval hason fekszel a szőnyegen, bemutattad, hogy fordulsz meg hasról hátra, hátról hasra, de azóta nem erőlteted a dolgot, talán magad is meglepődtél azon, ami történt. Anya imádja, amikor hasra fordulva nézel előre, és közben lazán összekulcsolod a két lábad. Rengeteget vigyorogsz, és szerintem szépen fejlődsz is a jó levegőn, szerencsére mérleget nem hoztunk, így egyelőre titok, mennyit, de talán nem is lényeges. 

Lányom, anyád viszont nem tud a valagán ülni. Mikor te alszol, akkor tudunk nyugodtan lenni, de ő olyankor találja ki, hogy felmosni, pakolni, mosni, söprögetni, vagy bármi más hasztalan dolgot végezni kell, nagymamád is ilyen volt, és édesanyádra sem tudnék haragudni ezért. 

Nagyon jól érzed magad - lehet, hogy csapkodok a témákkal, de anyád már hajt, mint a tatár, hogy menjek fürödni, borotválkozni, öltözzek fel, kapjam össze magam, hogy mire téged megetet, ő is el tudjon menni készülődni, és egy körül elindulhassunk - sokat elvagy nyugton, nézelődsz, és sokat alszol. 

Jól nyaralunk, már most sajnálom, hogy jövő héten nem leszek itt veletek, mert megkeresem azt a pénzt, amit pelenkára költünk el. :)

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apaszuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr543063054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bilon21 2011.07.13. 12:53:17

ez nálunk is úgy van. ha a kicsi alszik, akkor anya mindig olyannal foglalkozik, amit akkor is meg tudna csinálni, ha nem alszik. még véletlenül sem olyannal, amit csak akkor lehet :)

peto777 2011.07.14. 07:05:56

Szuper, hogy Lili alszik, összeteheted a két kezed. :) Ha egyszer majd mégse: www.youtube.com/watch?v=nCaVO4Zx8jc&feature=related

Tehát olyan gyerekágyat kell majd venni, amibe apa is belefér... vagy inkább csináltatni egy kerítéssel körbevett nagy ágyat, mert én egy kispolskiban megmozdulni se tudok... :)
süti beállítások módosítása