Apa születik

2010-ben meghoztam életem legfontosabb döntését. Ez arról szól, hogyan viselem a következményeit. A blogot a gyermekeimnek írom, majd egyszer megmutatjuk nekik.

E-mail

Ha megmondanád a magadét, vagy van egy jó tipped: apaleszek @ freemail.hu

Utolsó kommentek

  • : @kacsa.: Maximálisan egyetértek a hozzászólásoddal. (2017.01.20. 03:52) Születésnapok
  • : @Pic: Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Az egyszerűbb sok esetben több. (2017.01.20. 03:50) Születésnapok
  • Bryan Beersworth: @Hizdahr zo Loraq: Ettől aztán ne, lesznek ennél cifrább sztorik is, mindig az a lényeg, hogy tudj... (2017.01.19. 14:50) Születésnapok
  • kacsa.: @sony: Lehet, azóta változott a világ, de nekem soha nem szerveztek a szüleim születésnapi zsúrt, ... (2017.01.19. 14:23) Születésnapok
  • neduddgi99: @Kovácsné: Tökéletesen igazad van, érdemes megnézni az "Aranyélet" első évadád, az tökéletes korra... (2017.01.19. 14:16) Születésnapok
  • Utolsó 20

Első nap a játékboltban

2011.12.04. 20:54 Bryan Beersworth

Apa és anya elmentek, hogy neked olyat vegyenek, amitől előre tudják, hogy idegbajt fognak kapni. A lényeg, hogy csörögjön, zörögjön, lehetőség szerint zenéljen. 

Nem vagyunk rutinosak a játékboltokban, ezért az első benyomásaimat osztom meg veled. Voltunk a Gulliverben Budaörsön, és a nemtudom melyikben a Brendon mellett, az autópálya másik oldalán - ahol egyébként nagyon tudatosan nincsenek két évesnél fiatalabb gyereknek játékok, szerintem elkerülő magatartást tanúsítanak, meg is tudom érteni. 

1) Marha drágák. 

Minden pénzem ott tudnám hagyni, a korodbeli gyerekeknek való játékok 3-8 ezer forint között vannak, és ez csak egy marhaság. Nem akarok belegondolni, mi lesz akkor, ha oda veled együtt megyünk be. 

2) Minden férfi ugyanolyan.

A nők tudatosan nézegetik a játékokat, milyen összetevői vannak, méregmentes-e, a színe megy-e a szőnyegéhez. Mi játszunk, és olyan cuccot keresünk, amivel mi is eljátszanánk otthon. Vagy akár az üzletben, és ezt a nők nem nézik jó szemmel. 

3) A hat hónaposoknak ajánlott játék még nem való nekik.

Olyan játékokat ajánlanak hat hónaposnak, amivel te most, nyolc hónaposan sem nagyon tudnál mit kezdeni. Szerintem ez azért van, hogy a hülye szülő parázzon rá, hogy jajj, fejletlen a gyerekem, mert ezt már tudnia kellene kezelni, jól meg is veszem, hadd fejlődjön. Lófaszt, velem rákúrtatok játékgyártók, átlátok a szitán.

4) Sóvárogva nézem a játékautókat

...a rózsaszín ruhába öltöztetett babasor végéről. De lesz matchboxod, abban biztos lehetsz. 

5) Már tudom, mivel játszol jövő nyáron.

Fakockával, fa vasúttal, amiből szövevényes pályákat állítunk majd össze, Legóval, és Monopolyval. Lányom, remélem, ezekkel, és nem azokkal a nyálas, giccses babákkal, amiket a hülye misszpicsák idióta gyerekeinek pakoltak ki...

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apaszuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr353437438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IrishOak 2011.12.08. 15:34:11

No igen jön a karácsony:-) Mit lehet venni ekkora gyereknek? ...csak L betűs dolgot: lego, labda, lufi...
meg egy zenélő fagylaltos autót:-) Az volt a Lilim első "normális" ajándéka:-D szereti is nagyon.

Carpi 2011.12.08. 20:15:37

@IrishOak:
Vettük volna, de egy vagyonba kerül... :(

kaaen 2011.12.11. 21:55:29

Mikulás járt nálatok?

Bryan Beersworth · http://apaszuletik.blog.hu 2011.12.12. 20:29:55

@kaaen: Szia, nem, az egyik játékboltban odament egy a gyerekhez, azt sem tudta, mi fán terem. :) Nyolc hónaposan még kicsi ehhez, jövőre majd meglátjuk, jön-e. :)
süti beállítások módosítása