Apa születik

2010-ben meghoztam életem legfontosabb döntését. Ez arról szól, hogyan viselem a következményeit. A blogot a gyermekeimnek írom, majd egyszer megmutatjuk nekik.

E-mail

Ha megmondanád a magadét, vagy van egy jó tipped: apaleszek @ freemail.hu

Utolsó kommentek

  • : @kacsa.: Maximálisan egyetértek a hozzászólásoddal. (2017.01.20. 03:52) Születésnapok
  • : @Pic: Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Az egyszerűbb sok esetben több. (2017.01.20. 03:50) Születésnapok
  • Bryan Beersworth: @Hizdahr zo Loraq: Ettől aztán ne, lesznek ennél cifrább sztorik is, mindig az a lényeg, hogy tudj... (2017.01.19. 14:50) Születésnapok
  • kacsa.: @sony: Lehet, azóta változott a világ, de nekem soha nem szerveztek a szüleim születésnapi zsúrt, ... (2017.01.19. 14:23) Születésnapok
  • neduddgi99: @Kovácsné: Tökéletesen igazad van, érdemes megnézni az "Aranyélet" első évadád, az tökéletes korra... (2017.01.19. 14:16) Születésnapok
  • Utolsó 20

Ma először nevettél hangosan

2011.08.06. 22:40 Bryan Beersworth

Ma este fürdetés előtt a kezemben tartottalak, anya mod - innen nem tudom tovább írni, mert anyád piszkál. 

Ülök a székben, behúzódva a sarokba, anyád rámfekszik, félig a levegőben, félig a kanapé szélén lóg, hogy elérje azt a furit a fejemen, amit csak nagyítóval lehet észrevenni. Én elhúzódok, de sajnos a fal utamat állja, anyád pedig kitekeredve eléri a fülemet, ami mögött megint talál valamit, amit ki akar nyomni, kivagyok ettől. Aztán egyet elintéz, én felordítok, mert fáj, majd azt mondja, hogy csak még egyet, és képzeld el, képes megsértődni, ha nem engedem. Szerinte most éppen ne fordítsam a fejem a monitor felé, mert képes vagyok vakon gépelni, és egyébként is, olyan csúnya fekete az az izé a fülem mögött, és ne rángassam a fejem, mert maradandó sérülést okoz, és egyébként is, viselkedjek már, mert különben fájni fog. 

Kinyomja, elhúzom a fejem, és bosszúból, amiért rángatom a fejem, kinyom még hármat. Persze mindez csak az én érdekem, hogy szép legyek, és legyek már felnőtt férfi, mert fültövön fog vágni. Sokkal jobban fáj szerinte, ha forgatom a fejemet, teljesen rámmászott, két centim nincs, nem lehet elbújni. Folytatja, már az arcom is megtalálja, és fenyeget, hogy ne húzzam el a fejem, mert kinyomja a szemem,és egyébként sem vagyok én diszkógömb. Ne húzogasd má', bulldog vagy? kérdi, és folytatja.

NEM LEHET MENEKÜLNI ELŐLE. SEGÍTSÉG, HARAP IS!

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apaszuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr183130774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bryan Beersworth · http://apaszuletik.blog.hu 2011.08.06. 22:47:22

C szerint ez a poszt nem jött volna létre, ha ő nincs. Minden sikeres férfi mögött egy okos nő van, mondja, aki foglalkozik a külsejével, hogy széppé tegye, és irányba állítsa, egyengeti az útját, előre fele. Most papírzsebkendőt akar hozni, mert talált még nyomni valót. Ha többet nem jelentkezem, végem van.

Risooth 2011.08.06. 23:39:35

Szurkolunk, Bryan! :D anyám ugyanezt csinálja apámmal, plusz szemöldök és fülszőr izélgetése:) kb ugyanilyen hisztik is mennek mellé, amit te csinálsz :)

peto777 2011.08.07. 19:58:20

A nőknek nagyítós szemük van, és egy plasztikai sebész veszett el bennük.
Bryan, az volt már, hogy mikor mentek valahová, az alapozójából egy pöttyöt ken arra a pontra, ami sebet ő idézett elő a nyomkodással, hogy ne látszódjon? :)

IrishOak 2011.08.10. 10:15:19

Háháhá:-D
Bryan, neked se legyen jobb más pasiknál:-D

@peto777:
Ezt az alapozós dolgot, már teljesen megszokta a férjem -már nem is kapálódzik, ha kenem:-)
De hogy teljes legyen a komfortja, vettem neki színtelen fertőtlenítő spray-t és mindig eljátszom az aggódót :-D
De komolyan: a futtában pelenkacsere könnyebb a gyereknek, mint egy pattanást a férjemen lekezelni:-D

peto777 2011.08.10. 13:37:24

@IrishOak:
Csak tudnám, mit élvezkedtek annyira ezen... :) Talán házastársi kötelességnek tartjátok a bőrgyógyászatot? :)

IrishOak 2011.08.11. 20:08:16

@peto777:

Nos, kérem szépen; az úgy van, hogy a pasik elvannak a világukban, és nagyon jól is érzik magukat.(kamaszkorukban még figyelnek a pattanásaikra, meg egyáltalán a kozmetikára)
Eddig jó.
Aztán össze szerelmesednek valakivel, és a dolgok úgy alakulnak, hogy a nő minden dolgot rendben tart.
Ez a fajta "szocializáció" okozza azt, hogy a nők a fiúknak nem csak ruháit tisztítják, meg a tányérjukat evés után, hanem a bőrüket is.
Ez jól látható amint egy majomcsalád egymást kurkássza - ez a teljes idill megvalósulása:-DDD

No de tényleg, milyen már egy rendeben lévő pasin valami förmedvény a mások által látható helyen?:-)Még azt gondolják -más nők - hogy nem elég a szex, és a hormonok így jeleznek.Pedig van olyan hogy városi por, meg foci izzadás.
Na akkor hipp-hopp rendbe kapjuk a fiút, és már szépen mehet is... de az én férjem is mindig haláltusát jár ezen, pedig mondtam neki : nem növeszted, nem támadok... :-D

peto777 2011.08.12. 16:02:57

@IrishOak:
Hogy kitisztítjátok a pasi ruháit meg a tányérját, és partiképesre nyomkodjátok az arcát, ezek nem szerepelnek a nők fejlődéslélektanában. Lehet, hogy ez a késztetésetek a "100 majom elmélete" szerint terjed köztetek. :))))) Tudod, a banánpucolós sztori...

peto777 2011.08.12. 20:34:15

@IrishOak:
Sorry, rosszul emlékeztem, a krumpli volt előbb, utána jött a banánkibontás.

Bryan, a nők be vannak zsongva, hogy fél óra múlva csillaghullás, kívánni kell közben, amit szeretnél. Megnéztem, a neten is ez van, cuccolok is kifelé, ott jót lehet sörözni egy szivarral. :)

IrishOak 2011.08.20. 13:36:25

@peto777:
Már hogyisne, hogy deazértis :

Szerepelnek a nők titkos könyvében! Csakhogy ez a könyv olyan titkos, hogy csak amúgy szájhagyományban terjed, és már-már olyan mint a tibeti titkos tanítások amiket"mesterek" adnak tovább, akik még a régi nagyoktól tanulták az orrszőr a fülszőr, őszhajszál kicibálás és bőrtisztítás "kötelezően" kínzásos technikával történő kezelgetését:-D
süti beállítások módosítása