Apa születik

2010-ben meghoztam életem legfontosabb döntését. Ez arról szól, hogyan viselem a következményeit. A blogot a gyermekeimnek írom, majd egyszer megmutatjuk nekik.

E-mail

Ha megmondanád a magadét, vagy van egy jó tipped: apaleszek @ freemail.hu

Utolsó kommentek

  • : @kacsa.: Maximálisan egyetértek a hozzászólásoddal. (2017.01.20. 03:52) Születésnapok
  • : @Pic: Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Az egyszerűbb sok esetben több. (2017.01.20. 03:50) Születésnapok
  • Bryan Beersworth: @Hizdahr zo Loraq: Ettől aztán ne, lesznek ennél cifrább sztorik is, mindig az a lényeg, hogy tudj... (2017.01.19. 14:50) Születésnapok
  • kacsa.: @sony: Lehet, azóta változott a világ, de nekem soha nem szerveztek a szüleim születésnapi zsúrt, ... (2017.01.19. 14:23) Születésnapok
  • neduddgi99: @Kovácsné: Tökéletesen igazad van, érdemes megnézni az "Aranyélet" első évadád, az tökéletes korra... (2017.01.19. 14:16) Születésnapok
  • Utolsó 20

Lányom, hol vagy már?

2011.04.05. 20:16 Bryan Beersworth

Anyádnak hetente kétszer kell CTG-re mennie, és a testében legalább két liter felesleges vizet cipel oda magával. Ha tehetné, ezt biztosan elcserélné egy nagy vödör fagylaltra.

Régen két, maximum három gombócot evett meg egyszerre. Ez mostanra felment ötre, két nap alatt simán megevett tíz gombóc fagyit úgy, hogy a dobozt a hasára tette, ami így ideális távolságra volt a szájától. Egy hét alatt elfogyott két fél kilós – egészen pontosan 460 dekás – fagyi, tegnap is vettünk még egyet, ma estére már az sincs. De ha kéri, hozok neki egy fagylaltautomatát, hogy könnyebben viselje az utolsó napokat.

Ha elsején jöttél volna, amit nem tettél, megkímélted volna C-t a vizesedéstől. Ha finoman megnyomom a lábszárát, ottmarad az ujjam nyoma, lassan nincs bokája, és központi kérdést csinál a súlyából. Szerintem gyönyörű kismama, és egyáltalán nem érdekel, mennyit szedett fel, annyira nem, hogy le sem írom ide. Persze nem azért, mert rámparancsolt, hogy soha, senkinek el ne merjem árulni. Már nagyon szülni szeretne. Nincs levegője, nehezen mozog, éjszaka alig alszik, napközben sem szokott, vagy nem tud a felettünk hisztiző kisgyerek miatt, aki ma pontosan 26 percen keresztül üvöltött, mint a fába szorult féreg, és egész nap a lakásban rohangált. Odakint bőven 20 fok felett volt a hőmérséklet, de nem vitték le, nehogy esetleg megfázzon a kis drága.

Nem sír, és magához képest keveset is morog, veszekedni szinte egyáltalán nem veszekszik, ezeket a tulajdonságait igazán megtarthatná a szülés utánra is. A kismama blogunknak elárulta, hogy úgy érzi magát, mint a mosott szar, és már nem érdekli, mi fog történni a szülés alatt, csak jöjjön már a gyerek.

Hírügynökségünk ezzel tökéletesen egyetért. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apaszuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr352802844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása