Apa születik

2010-ben meghoztam életem legfontosabb döntését. Ez arról szól, hogyan viselem a következményeit. A blogot a gyermekeimnek írom, majd egyszer megmutatjuk nekik.

E-mail

Ha megmondanád a magadét, vagy van egy jó tipped: apaleszek @ freemail.hu

Utolsó kommentek

  • : @kacsa.: Maximálisan egyetértek a hozzászólásoddal. (2017.01.20. 03:52) Születésnapok
  • : @Pic: Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Az egyszerűbb sok esetben több. (2017.01.20. 03:50) Születésnapok
  • Bryan Beersworth: @Hizdahr zo Loraq: Ettől aztán ne, lesznek ennél cifrább sztorik is, mindig az a lényeg, hogy tudj... (2017.01.19. 14:50) Születésnapok
  • kacsa.: @sony: Lehet, azóta változott a világ, de nekem soha nem szerveztek a szüleim születésnapi zsúrt, ... (2017.01.19. 14:23) Születésnapok
  • neduddgi99: @Kovácsné: Tökéletesen igazad van, érdemes megnézni az "Aranyélet" első évadád, az tökéletes korra... (2017.01.19. 14:16) Születésnapok
  • Utolsó 20

Fejlemények, újdonságok a kora őszi hőségben

2011.09.04. 21:00 Bryan Beersworth

Vettünk ma egy zoknit a Corában, csúszásgátlós talppal. Az van rajta, hogy hat hónapos kortól, rád már most jó, de nem ez az egyetlen örömteli dolog veled kapcsolatban mostanság. 
 
Itt a szeptember, és az ősz, amit apád híresen utál. A lehulló levelek nem szépek, a hideg eső gyűlöletes, a ködöt a kutya sem szereti, innentől nettó szopás lesz az időjárás márciusig, amikor végre eljön az a fél év, amit szeretek. Nem igazán tudok felhozni semmit az ősz, és a tél mentségére, alighanem csak azt, hogy legalább elmúlnak egyszer. 
 
Vettünk az Aldiban neked rugdalódzókat, ugyanaz a méret, (62-68) de a két darabos pakk véletlenül sem ugyanakkora, a Barbapapás legalább két számmal kisebb. Barbapapás, ha valakit érdekel. :)
 
De most hétvégén még kellemes meleg volt, te pedig produkáltad magad. Megtanultál hangosan nevetni, kacagni. Ezt bemutattad nagyanyádnak, dédnagyanyádnak, és kábé mindenkinek, aki szembejött, teljesen spontán sikerült az első, te is meglepődtél, hogy ez most mi volt, de kezdesz belejönni. 
 
A forgás gond nélkül megy minden irányba, de most már a mózeskosárban is előadtad levegőzés közben. Nem szeretsz már benne lenni, nem látsz ki, a hátadon fekve pedig unatkozni kezdesz. Minden érdekel, mindent megnézel, mindent megfognál, és természetesen a szádba is vennél, de a mózeskosár magányában minderről egyelőre lemaradsz. Anyád erre kitalálta, hogy van a padláson egy kapott babakocsi, (Peg-Prego) és próbáljuk ki azt, mert a sportrésze jó párnás, és majdnem szintbe dönthető. Ma este kimentünk érte és megpróbáltuk, haza is hoztuk. A kereke akad, de majd befújom WD40-el, anyád kitisztítja, és valszeg kipróbáljuk élesben is. 
 
Nem bánnám, ha végre kikukázhatnám már a mózeskosarat, tököm kivan azzal, hogy a fél nappalit elfoglalja, de persze semmit sem akarunk elsietni, nehogy a gerincednek bármi baja legyen. Így mostantól megnézzük, hogy a kábé 10 fokra döntött sportrészben hogy érzed magad, és a majd' 70 centidet, amilyen hosszúra öt hónap alatt sikerült megnőnöd. 
 
Beszélsz, sokat, és változatosan. Ma este például etetés után anyád letett az ágyadba, de neked nincs kedved durmolni. Fekszel, nézed a plafont, és jár a szád - anyád pedig persze rohan befelé egyből, hogy szádba adja a cumit. 
 
Ez a bosszú azért, amiért ma úgy belerúgtál a lábkörmébe, hogy vérzett neki. Jól elvagytok azért. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apaszuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr483202748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása