Apa születik

2010-ben meghoztam életem legfontosabb döntését. Ez arról szól, hogyan viselem a következményeit. A blogot a gyermekeimnek írom, majd egyszer megmutatjuk nekik.

E-mail

Ha megmondanád a magadét, vagy van egy jó tipped: apaleszek @ freemail.hu

Utolsó kommentek

  • : @kacsa.: Maximálisan egyetértek a hozzászólásoddal. (2017.01.20. 03:52) Születésnapok
  • : @Pic: Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Az egyszerűbb sok esetben több. (2017.01.20. 03:50) Születésnapok
  • Bryan Beersworth: @Hizdahr zo Loraq: Ettől aztán ne, lesznek ennél cifrább sztorik is, mindig az a lényeg, hogy tudj... (2017.01.19. 14:50) Születésnapok
  • kacsa.: @sony: Lehet, azóta változott a világ, de nekem soha nem szerveztek a szüleim születésnapi zsúrt, ... (2017.01.19. 14:23) Születésnapok
  • neduddgi99: @Kovácsné: Tökéletesen igazad van, érdemes megnézni az "Aranyélet" első évadád, az tökéletes korra... (2017.01.19. 14:16) Születésnapok
  • Utolsó 20

Felálltál magadtól

2011.11.13. 20:02 Bryan Beersworth

Pontosan hét hónaposan önállóan felhúztad magad a járókában. Három hónaposan megfordultál,  hat hónaposan és kilenc naposan felültél, pontosan hét hónaposan felálltál. Még nem tudjuk, mikor indulsz majd el magadtól, mikor tudsz majd állni magadtól - az ülés már egyre jobban megy - de az biztos, hogy nincs öt perc nyugalmunk melletted. 

Mászol, és járni akarsz. Ülni nem frankó, csak a két lábon állás, az menő. Két napja megtanultál lépni, ha az ölünkben állsz - hetven centis vagy, mi ülünk, te állsz, simán elférsz az ölünkben - már át tudod lépni a lábunkat, és mindezt tudatosan csinálod. 

Egy hete végigalszod az éjszakát. Anyának még van teje, de már az utolsókat rúgja, és már csak este kapsz anyatejet, napközben már nem. Anya azt mondja, hogy már olyan, mint a víz, és este csak nyugtatóként kapod és azért, mert már megszoktad. Napközben változatosan eszel, zöldséget, húst, bébiételt, anya főztjét, hol ezt, hol azt, nem tudunk úgy elmenni egy DM, vagy egy Müller mellett, hogy ne kelljen bemenni és megnézni, van-e valamilyen olyan íz, amit még nem kóstoltál. Anya főleg Hippet, és Kecskemétit vesz neked, de vannak olyanok is, amiknek én a nevét sem tudom. Fél nyolckor fürdés, utána alvás jön. Van amikor könnyen, van, amikor nehezebben alszol el, de utána általában nincs kaja reggelig - este hatkor kapsz utoljára kaját a szoptatás előtt, valami jóéjszakát tejpépet etet meg veled az én drága feleségem, ezzel úgy leszedál, hogy kitart reggelig. Néha felébredsz, de általában csak a cumit keresed, hat körül ébresztő van, nyolckor etetés, aztán általában visszaalszol - de olyan is van, hogy napközben már nem alszol többet, este pedig jön a nyüszítés, hogy álmos vagy. 

Ez nagyon oké, csak az a nyavajás koránkelésed ne lenne, hülyét kapok attól, hogy örülnöm kell, ha fél nyolcig alhatok vasárnap reggel. Az már jó, hogy miért, azért lásd a következő postot. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apaszuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr863375188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása